Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedene www.eideforlag.no, www.norsksalmebok.no og www.gudstjeneste.no.

Eide forlag er et merkenavn under Vigmostad & Bjørke AS. Daglig leder i Vigmostad & Bjørke AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra nettstedet. Det er viktig for oss at du som kunde skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte.

 

Hvorfor lagrer vi opplysninger om deg?

Eide forlag benytter informasjon du oppgir, for å gjennomføre våre forpliktelser etter kjøpsavtalen med deg som kunde og for å oppfylle krav i bokføringsloven.

 

Hvilke opplysninger lagrer vi om deg?

Når du handler på Eide forlag, lagrer vi navn, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger.

 

Grunnlag for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen med deg som kunde. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6(b).

Dersom du har samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon og tilbud via e-post. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen artikkel 6(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du avgir på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp og ved henvendelse til kundeservice. Som innlogget kunde vil du kunne gjøre raskere utsjekk, få oversikt over din kjøpshistorikk og kunne redigere personopplysningene vi har lagret om deg.

 

Informasjonskapsler

www.eideforlag.no, www.norsksalmebok.no og www.gudstjeneste.no benytter vi informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler benyttet til markedsføring kan du selv velge å blokkere. Mer om vår bruk av informasjonskapsler finner du her.

 

Nettstatistikk

www.eideforlag.no, www.norsksalmebok.no og www.gudstjeneste.no benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, aggregeres og brukesikke til annet enn analyseformål.

 

Sosiale medier

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om delinger logges ikke hos oss, men brukes til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Se for øvrig nettsamfunnets egen personvernpolicy for mer informasjon.

 

Nyhetsbrev

www.eideforlag.no, www.norsksalmebok.no og www.gudstjeneste.no kan du melde deg på nyhetsbrev og samtykke til at vi kan informere deg om våre produkter og tjenester. Du kan når som helst melde deg av dine nyhetsbrev. Dette gjør du enkelt ved å følge en lenke som oppgis i alle nyhetsbrev vi sender ut.

 

 

Våre samarbeidspartnere

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen med deg overføres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen utvikling, datasenter, trafikkanalyse, pakking og distribusjon. Alle våre samarbeidspartnere som får innsyn i personopplysninger, har inngått databehandleravtaler med oss.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger som du gir oss, vil bli tatt vare på inntil "formålet med behandlingen er oppfylt". Dette betyr at når du bestiller et produkt hos oss, tar vi vare på alle opplysningene dine frem til varen er levert og faktura er betalt. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i 5 år i henhold til lovens krav.

 

Som registrert har du rett til å kreve sletting eller endring av personopplysninger som du selv har registrert på våre nettsider. Du kan også når som helst trekke tilbake samtykker du har gitt til e-postmarkedsføring. Dette gjør du ved å sende en e-post til personvern@forlagshuset.no.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger vi ikke er forpliktet til å ta vare på i henhold til annet regelverk. Dersom du har spørsmål til eller er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har imidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

 

Informasjonssikkerhet

Dine persondata er beskyttet i egnede og sikrede datasentre med adgangskontroll. All trafikk på nettstedet foregår kryptert, og vi har egne databehandleravtaler med de underleverandørene vi benytter oss av.

 

Revisjon av personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert på nettstedet senest en uke før endringene iverksettes.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til personvern@forlagshuset.no, eller du kan ta kontakt på telefon: +47 55 38 88 00

 

 

Cookies[SGW1] 

 

__zlcmid, __zlcprivacy

These cookies are handled by ZopIM, who provides the technology behind the live chat/support system.

The __zlcmid cookie enables you to stay connected in a chat while you browse different pages on the site, or if you leave by accident and come right back.

The __zlcprivacy cookie is used to remember if you decide to not use the above feature, in which case the cookie is deleted.

 

 

_ga, _gat, _gid

These cookies are handled by Google (Google Analytics and Google Adwords) to collect information about how visitors use the website. This information can then be used to compile reports and help improve the site. The collected information is anonymous. Examples of information that is collected can be: the number of visits to the website or where visitors came from (another website, search engine, Facebook) and the pages they visited on our website.

Further information can be found in Google’s privacy policy. To opt out of being tracked by Google Analytics across all websites click here.

http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

ASP.NET_SessionId

This cookie is handled by us. The cookie is used to enable basic usage of the site that is necessary. This cookie is automatically removed when you close the browser.

More information regarding this cookie can be found in Microsoft's article "How and why session IDs are reused in ASP.NET".

http://support.microsoft.com/kb/899918

 

 

CWCookieCheck

This cookie is handled by us. The cookie is used to make sure the browser supports cookies.

 

 

__RequestVerificationToken

This is  an anti forgery token that prevent cross-site request forgery (CSRF) attacks. This is included in Microsoft's core ASP.NET MVC package.

More information regarding this cookie can be found in Rick Anderson's explanation "XSRF/CSRF Prevention in ASP.NET MVC and Web Pages".

This cookie is automatically removed when you close the browser.

https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/mvc/overview/security/xsrfcsrf-prevention-in-aspnet-mvc-and-web-pages

 

nlog

This cookie is handled by us to make the visit at our site more user friendly. This cookie is automatically removed when you close the browser.

 

n_CartID_n

This cookie is a shopping cart reference and no personal information is stored in this cookie. The cookie is stored for one month.

 [SGW1]Cookies beskrivelsen kan legges i egen fil og linkes til fra avsnittet «informasjonskapsler»

Publisert 14.09.2018 av